Искрен Веселинов: За пореден път се потвърждава тезата, че КТБ не е била случайна банка

0
Докладът за работата на Комисията е предаден в Парламента и работата по случая "КТБ" продължава, добави Веселинов
Докладът за работата на Комисията е предаден в Парламента и работата по случая "КТБ" продължава, добави Веселинов

"Списъците, които излязоха през вчерашния ден, са достояние на обществеността като резултат именно на комисията, и те за пореден път доказват, че КТБ не е била случайна банка".

Това заяви за Topnovini.bg русенският депутат Искрен Веселинов (Патриотичен фронт), който е и член на Временната анкетна комисия за проверка на фактите и обстоятелствата, свързани с действията на държавни органи и институции, които е следвало да упражнят контрол и противодействат на източването на Корпоративна търговска банка в периода 2009 – 2014 г.

По думите му, бурният растеж на банката не е случаен, както не са случайни и имената на всички политици и заемащите държавни длъжности, попаднали в доклада на комисията.

Веселинов коментира още, че не е имал възможност да се запознае в подробности списъците с имена, публикувани вчера, но според него всеки може сам да си направи изводите от доклада и публикуваните имена. 

Той заяви, че работата на Комисията вече е приключила, докладът е предаден в Парламента и от там нататък следва останалите органи да продължат работа по случая.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари