Искрен Арабаджиев: Премахването на дерогацията за три дни само ще доведе до покачване на цените

2
Ако "Лукойл" иска да изнася продукти, да ги произвежда с неруски петрол, каза депутатът от ПП-ДБ
Ако "Лукойл" иска да изнася продукти, да ги произвежда с неруски петрол, каза депутатът от ПП-ДБ Снимка: Iskren Arabadzhiev / Facebook

Ако "Лукойл" иска да изнася продукти, да ги произвежда с неруски петрол, каза депутатът от ПП-ДБ

Премахването на дерогацията на руския петрол за три дни само ще доведе до покачване на цените. Това каза в ефира на БНТ депутатът от ПП-ДБ Искрен Арабаджиев.

"Радвам се, че колегите от ГЕРБ го разбраха и постигнахме съгласие да се случи на 1 март. На второ място - ако "Лукойл" искат да изнасят, да произвеждат продукти с неруски петрол. Забранени за износ са само продуктите, за които се използва руски петрол".

Изпълняваме програмата на правителството, направихме сериозни законодателни промени, заяви депутатът.

"Смятам, че въпреки всички драми, които има, това е компромис, който правим, за да може държавата да върви напред - да има бюджет, правителство и да се усеща развитие".

Основна отговорност за протеста в София носи БФС, защото доведе футбола до дъното, а организацията на МВР е на протеста беше недопустима - затова ПП-ДБ е свалила политическото си доверие от вътрешния министър Калин Стоянов.

"Недопустимо е по такъв начин да се организира протест - единия ден да казваш, че не очакваш провокации, на следващия да кажеш, че си знаел, но не си искал да ги споделиш публично", каза депутатът.

Министрите се назначават и уволняват от парламента - затова ние даваме възможност на хората, които са направили подбора на министрите - Денков и Габриел да направят съответните срещи и разговори и да ни подадат информация след това, посочи Арабаджиев.

Според него няма аргументи за исканата от ГЕРБ оставка на спортния министър и предположи, че причината са проверките, които текат в ресорното министерство и разкритията за "Арена Бургас".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Боже, ма нямат ли край...
    Бе то таквоз, и аз искам бензиновата си коласдизел да карам! Ама ...! Боже, моля те от все сърце и душа, прибери си вересиите, че бактън вече от тези нефелници! Анадънму?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари