Искат оставката на общински съветник от ГЕРБ в Русе

0

Незабавно да бъде сменен председателя на постоянната комисия по законност, обществен ред и сигурност Емил Милушев след като има влязла в сила присъда.

За това настояват общинските съветници от групата на "ПАТРИОТИТЕ ВМРО, ГЛАС НАРОДЕН" в свое предложение до Общинския съвет, което ще бъде обсъждано и гласувано на предстощата сесия на ОбС - Русе.  Припомняме, че с Решение №120 на Окръжен съд Русе, Милушев е признат за виновен за това, че в периода от 27 април 2011 година до 29 април 2013 година като адвокат на три пъти е избегнал установяването и плащането на данъчни задължения в особено големи размери. Решението на съда е влязло в сила още в края на септември тази година.

Към настоящия момент Емил Милушев (ГЕРБ) е все още действащ председател на постоянната комисия по законност, обществен ред и сигурност, което според патриотите е недопустимо. Това представлява ярко безочие и демонстрира всякаква липса на политически морал и адекватност. Лице, което явно нарушава законите на Република България да продължава да заема подобен пост е недопустимо и трябва да се преустанови на момента считат съветниците от "ПАТРИОТИТЕ ВМРО, ГЛАС НАРОДЕН".

Заради това те предлагат на следващата сесия на ОбС - Русе лицето Емил Милушев да бъде освободен от заемания пост, а неговото място да заеме Илиян Илиев (ГЕРБ).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари