Искаме да знаем защо тези хомосексуалисти искат да бъдат около нас?

0
Лъвът "Национална съпротива" ще изяде глупавият хомосексуалист
Лъвът "Национална съпротива" ще изяде глупавият хомосексуалист

Във връзка с общественото манипулиране от страна на гей-организаторите, че сме били излъгали за нашето събитие, ние от "Национална съпротива" искаме да кажем, че когато сме информирали столична община (януари месец), че имаме лятна кампания за почистване на боклуците в София, "София прайд 2017" още не е бил заплануван и организиран! Следователно ние искаме да знаем защо тези хомосексуалисти искат да бъдат около нас? Нали се страхуваха от нас?

Ситуацията изглежда по този начин: "Свободен човек (в случая хомосексуалистите) отива на посещение в зоологическата градина. Когато стига до клетката на лъвът (ние от "Национална съпротива"), въпреки, че знае, че ще бъде изяден ако влезе в нея, той все пак го прави и бива почти смъртоносно ранен. След тази случка, той започва да се жалва, заплашва и съди ръководтвото на зоологическата градина. В сигналите до институциите той пише, че е бил добронамерен и е искал просто да се възползва от правото си да се разходи", а за лъвът се знаело отдавна, че е агресивен и опасен.

По подобен начин се развива и тазгодишната организация на "София прайд". Хомосексуалистите имат възможност да се разходят на много места в София, но те избират мястото, на което ще бъдем ние. Най-смисленото обяснение за нас е, че за да претендират за привилегии, те трябва да се изкарат жертви, жертви на собствената си наглост, извратеност и ненормалност.

Въпреки целият този театър от страна на НЕнормалните, ние ще бъдем на паметника на съветската армия и ще си проведем кампанията "Да изчистим боклука на София", пък да става каквото ще с хомосексуалистите и техните претенции!

Пуснали сме сигнали до редица институтиции, включително МВР и ДАЗД, с описание на рисковете и нарушенията, които ще има по време на парада.

"Национална съпротива"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари