Има лесно решение за името на ПП - да остане само “Промяната”

0
Партия “Продължаваме промяната” е напът да влезе в сложни и дълги съдебни процедури за името си
Партия “Продължаваме промяната” е напът да влезе в сложни и дълги съдебни процедури за името си Снимка: БТА

Партия “Продължаваме промяната” е напът да влезе в сложни и дълги съдебни процедури за името си

Заради претенцията на кмета на Добрич Йордан Йорданов, че по-рано от екипа на Кирил Петков и Асен Василев е измислил слогана “Продължаваме промяната на Добрич” може да се стигне до проблем с регистрацията на партията, която в момента е с най-много депутати в Народното събрание, отбелязва вестник 24 часа.

Дългите съдебни спорове и употребата на твърде много енергия за изясняването на този казус обаче просто може да бъдат прескочени. Ето как: партията на Кирил Петков и Асен Василев да остане само с името “Промяната”. И без друго вече мнозина от политиците, а и в медиите в последно време се налага точно това име - “Промяната”, очевидно употребявано за краткост.

Дори и да няма предсрочни избори в следващата половин година, хората от ПП ще имат време за по-важни задачи от тази да спорят за името си. Пък и от ПП вече са достатъчно популярни пред избирателите. Като се откажат от глагола “продължаваме” в заглавието на партията, това съвсем не означава, че няма да вървят в обещаната преди 8 месеца посока. Ако се откажат от едното “П” и да продължават напред като ПППромяната”. Понякога лесните решения са за предпочитане.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    До 4
    Не прави като Баце,чети по вече книги!
  • 0
    4
    @@
    Лесното решение е публично да си признаят, че са агенти/шпиони на сащ!
  • 3
    3
    А може
    Името да бъде Просто Промяна. Тъкмо абревиатурата ще съвпада с предишната, а и простотията в управлението на Киро също ще съвпада.
  • 2
    2
    Аз съм
    То стана егати промяната
  • 1
    1
    До Мусаката Лорер
    Може и пегас да се кръстите или Просто П... Без Продажници
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари