Илон Мъск смени името си в "Туитър" на Хари Болц

0
Решението на милиардера провокира спекулации
Решението на милиардера провокира спекулации Снимка: Ройтерс

Решението на милиардера провокира спекулации

Илон Мъск, главният изпълнителен директор на компаниите "Тесла" (Tesla) и "Спей Екс" (SpaceX) смени името си в социалната мрежа "Туитър" (Twitter) на "Хари Болц", озадачавайки феновете и последователите си, информира електронното издание "ей би пи", цитирано от БТА.

Скрийншот от Туитър

Неочакваната промяна бе направена, след като миналата седмица предприемачът смени логото със синята птичка със стилизиран образ на куче от породата шиба ину, свързван с меме криптовалутата доджкойн.

От новото име на акаунта си ексцентричният милиардер пусна туит "Да се представяш за други хора е грешно!", провокирайки още повече спекулации за значението и целта на преименуването си, включително дали то не е предупреждение за представяне под чуждо име и кражба на самоличност.

Загадъчната самоличност на "Хари Болц" определено разпали въображението на общността, като Мъск все още да не е дал обяснение за смяната на името си и последвалия туит.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари