Потребителите на Twitter скоро ще могат да публикуват дълги статии и книги

1
Това обеща Илон Мъск
Това обеща Илон Мъск

Това обеща Илон Мъск

Потребителите на социалната мрежа Twitter скоро ще могат да публикуват дълги статии и дори книги.

Това съобщи собственикът на платформата Илон Мъск в отговор на потребител на социалната мрежа, който забелязал, че експерименталната функция на социалната мрежа „Бележки“ (Notes) е преименувана на „Статии“ (Articles).

"Функцията ще позволи на потребителите да публикуват много дълги, сложни мултимедийни статии. Можете да публикувате книга, ако искате", отговори предприемачът. Собственикът на социалната мрежа не обясни кога точно ще бъде пусната възможността за публикуване на статии, отбеляза "Мениджър".

Според The ​​Verge, Мъск вече е разрешил на абонатите на Twitter Blue да публикуват съобщения от 10 000 знака. Абонаментът също така позволява на потребителите да виждат наполовина по-малко реклами, да публикуват по-дълги видеоклипове на страницата си и да получават ранен достъп до иновации. Освен това акаунтите в Twitter Blue ще се показват по-високо в списъците с търсения, споменавания и коментари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари