Нерегистрираните потребители вече не могат да виждат постовете в Туитър

1
Поредна новост в социалната мрежа
Поредна новост в социалната мрежа

Когато нерегистриран потребител се опита да види туит, сайтът го подканва да влезе или да се регистрира за акаунт

Twitter блокира хората да гледат туитове и профили на своя уебсайт, освен ако те не са влезли в сайта на социалните медии, съобщава Блумбърг, предаде БНР.

Когато нерегистриран потребител се опита да види туит, сайтът го подканва да влезе или да се регистрира за акаунт в Twitter. Към петък потребителите все още можеха да виждат туитове, които се появяват при търсения с Google или са вградени в други сайтове.

Twitter отдавна разчита на достъпността на своите туитове в мрежата, за да предизвика интерес към сайта - например чрез потребители, изпращащи туитове до приятели или контакти, които нямат акаунти.

Компанията, която не е обявила публично промяна в политиката, не отговори веднага на искане за коментар от страна на Блумбърг.

Собственикът Илон Мъск направи поредица от продуктови промени, откакто пое базираната в базираната в Сан Франциско компания през миналата година. През март Twitter започна да таксува достъпа до своя интерфейс за програмиране на приложения или API. API на Twitter беше използван от популярни приложения на трети страни като вече несъществуващите Tweetbot и Twitterific, в допълнение към академични изследователи. Сега Twitter таксува клиентите 42 000 щатски долара на месец за достъп до само един процент от туитовете.

През април Мъск временно деактивира харесванията, отговорите и ретуитовете, ако даден туит има връзка към американска онлайн платформа Substack. След оплаквания обаче, Мъск отмени тази промяна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари