Илон Мъск се пошегува с Марк Зукърбърг

2
Сривът на Meta продължи близо час, милиони потребители не успяваха да влязат в акаунтите си
Сривът на Meta продължи близо час, милиони потребители не успяваха да влязат в акаунтите си Снимка: БГНЕС

Сривът на Meta продължи близо час, милиони потребители не успяваха да влязат в акаунтите си

Американският милиардер, основател на Tesla и Space Х Илон Мъск жестоко се пошегува с главния изпълнителен директор на Meta Марк Зукърбърг.

В пост в своя профил в социалната мрежа "Х" Илон Мъск написа: "Ако четете тази публикация, това е защото нашите сървъри работят." Причината - социалните мрежи Фейсбук, Месинджър и Инстаграм се сринаха изненадващо по-рано днес. Сривът на "Мета" продължи близо час, а милиони потребители в цял свят не успяваха да влязат в акаунтите си, пише 24 ЧАСА.

В САЩ пък докладват за проблеми и с Ютюб, Gmail, Майкрософт Тиймс и много други. Източници на Дейли мейл твърдят, че са изчезнали и вътрешните връзки на Мета, а във фейсбук пък се появи съобщение, че правят профилактика. По първоначална информация има проблем и с интернет връзката в глобален план.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    2
    фена на Путин
    ПУТИИИНННННН !!! СЪСИПА ПЛАНЕТАТАААААА !!! ТЪЙ ДЕМОКРАТИЧНО СИ РОБУВАХМЕ И ТИ НИ СЪСИПААААА !!! УУУУААААААААААА ! Сега заебенски ще цъфне във вечерното си интервю и ще каже , че Путин е виновен и иска да избие всички на планетата. Каква заплаха е Русия ! Сащ от своя страна никога няма да признаят, че към момента са технологично импотентни спрямо китай, и че имат технически проблеми, и че островчето Тайван не може да смогне да ги засити с чипове, били те и старо поколение.
  • 5
    1
    Росен Гацов
    Ило Мъск не се е изгаврил. Гаври се ББ с 4-5 милиона лумпена, укрофили, еврогееве и откровени неграмотници. Илон Мъск се е пошегувал. Изгаврените сте вие всеки ден ма работа, в магазина, на улицата, в институциите. Някои са и толкова ограничени, че не го и осъзнават.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари