Илиян Василев: Толкова е прозрачен Борисов, че чак е скучен

0
Къмон, не губете време. Избирателите ви чакат да ги залеете с рог от изобилие и сигурност
Къмон, не губете време. Избирателите ви чакат да ги залеете с рог от изобилие и сигурност Снимка: БТА

Къмон, не губете време. Избирателите ви чакат да ги залеете с рог от изобилие и сигурност

Толкова е прозрачен Борисов, че чак е скучен.

Как така ДПС и Възраждане бяха приемливи аркадаши за да свалят евроатлантиците от ПП и ДБ, пък сега не е някак неудобно с ДПС, Възраждане и Янев? Пък тези, които свалихме, сега са първи "съюзници"?

Как така Слави Трифонов е лошия, пък свалихте Петков именно с него и ИТН друго не правеха освен да громят ПП?

Точно отговорникът за войната в Украйна Борисов ще гради правителство на евроатлантическа основа за да помага на Украйна? Все пак и демагогията трябва да има някакъв предел, нали? Къде беше евроатлантика Плевнелиев да вкара малко разум у Борисов когато се договориха с Решетников и Бабаков да предадат интересите на България?

Къде бяха всичките тези ГЕРБ юнаци, когато България загуби близо милион души по време на тяхното управление?

И как точно ще пребори инфлацията, като приеме финансовата част от ПП? След като родната ни инфлация, която е двойна на европейската има съществен компонент пленените институции и корупцията, чийто жив паметник е именно Борисов?

И как точно ще прави съдебна реформа, без да махне Гешев?

Сега да се подготви за следното - ПП и ДБ да ги забрави. Мисля също, че и БСП ще трябва да забрави след днешните интервенции.

И няма как да избяга от отговорност след като има гласовете за да направи правителство. И да не се прави на "дръж ми шапката", по отношение на гласовете на Възраждане, след те са изцяло негов проект, който Борисов през Кралев контролира отвсякъде. Нали с тях координираха атаката срещу правителството на Петков.

Чакам да падне цената на бензина и дизела на 2 лева. Това като начало. След това чакам да не се бави, ами да формира правителство.

Да е ясно - успяха с ИТН да разпилеят и да уморят протестната енергия. Малко трудно ще се получи този път. Да, отрезвяването на българските избиратели ще премине през още едно правителство на ГЕРБ, което да демонстрира цялата "прелест" на тяхното управление - и умението да борят инфлацията, и да договарят газ /още чакаме и този газ от Черно море, с който щяхме да залеем региона/. И несъстоятелност на Вярата, че Борисв може и иска не личния си келепир, а народното добро.

Къмон, не губете време. Спечелихте изборите, с ортаците имате мнозинство. Успех. Избирателите ви чакат да ги залеете с рог от изобилие и сигурност.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    До 1
    Алоо,изборите минаха! Освен ако не тренираш за следващите..
  • -3
    2
    colibri
    Според мен "виждаме" поредното превъплъщение на Борисов-благ, диалогчен, смирен. Мисля си, че определени посолства и Брюксел са "посъветвали настоятелно" определени политици с искане за съставяне на ккабинет, макар и краткосрочен. Знае се и профилът- евроатлантчески и пронатовски. Въпросът е дали нашите политици ще се съобразят със "съветите"? :)
  • -6
    1
    кллклк
    Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари