Хванаха дрогиран шофьор в центъра на Русе

1
Полицаите го спрели, защото се движел криволичейки
Полицаите го спрели, защото се движел криволичейки

Досъдебно производство е образувано срещу шофьор, заловен зад волана след употреба на наркотици.

На 3 юли около 09:40 часа, служители от Първо районно управление са извършвали обход в централната част на град Русе, когато са забелязали лек автомобил "Мерцедес" с русенска регистрация, движещ се криволичейки по улица "Атанас Буров" в посока булевард "Ген. Скобелев".

Полицаите предприели действия за спиране на превозното средства и извършване на проверка, като подали светлинен и звуков сигнал и автомобилът отбил в дясното платното на булеварда.

Униформените установили, че шофьорът е 27-годишен русенец, а с него пътували още двама мъже на 28 и 24 години. Водачът имал видимо зачервени очи и се държал неадекватно. Заради възникналите съмнения за употреба на алкохол или наркотични вещества е повикан за съдействие екип пътни полицаи, за да бъде изпробван.

Проверката с технически средства е отчела положителна проба за употреба на наркотици - канабис, амфетамин и метамфетамин.

На водача на автомобила са издадени необходимите документи, той е бил задържан и конвоиран до болницата, където е дал необходимите проби за изследване. Случаят е документиран и по него е започнато досъдебно производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари