Кеазим Исинов: Цяла България е като психиатрична клиника

2
Художникът ​смята, че не е нормално да гласуваме за четвърти път
Художникът ​смята, че не е нормално да гласуваме за четвърти път Видео: NOVA

Художникът ​смята, че не е нормално да гласуваме за четвърти път

"Ковид и войната оказаха своето въздействие, защото те затормозяват. Аз мисля постоянно по тези въпроси. В момента цяла България е като психиатрична клиника. Хората много се промениха“, каза художникът Кеазим Исинов в ефира на „Твоят ден“ по NOVA.

Той сподели, че отношенията между хората са станали такива, че не можеш да разчиташ на никого, затова и неговият кръг от приятели е все по-малък. Той смята, че човек не трябва да се страхува.

Целият свят боледува. Ние сме на ръба на нещо, което неминуемо ще се случи“, смята творецът. Художникът каза, че всички цивилизации изчезват, когато материалното надделее над духовното. Исинов е на мнение, че хората са съсипали Земята. „Ние не заслужаваме тази планета“, поясни той.

Не мога да нарека това демокрация, каза той. За демокрацията трябва да бъдеш изключително чист и честен, да имаш чувство за отговорност, допълни творецът. Той смята, че не е нормално да гласуваме за четвърти път.

Художникът разказа повече за своите пророчески сънища, картини и за преражданията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    123
    Не е и нормално мутри и мафия да ни крадат 30г. , да презастрояват черноморието и да осират туризма, да съсипват въздуха с най-мръсни производства и да ни шибат с най-спекулативните цени по магазините в цяла европа. Не е нормално това, а не фалшивите "избори" за четвърти път.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари