Христо Гаджев: Конците на служебния кабинет ще дърпа единствено Главчев

0
По думите на депутата от ГЕРБ-СДС служебният премиер е сформирал екипа си на база личен опит
По думите на депутата от ГЕРБ-СДС служебният премиер е сформирал екипа си на база личен опит Видео: NOVA

По думите на депутата от ГЕРБ-СДС служебният премиер е сформирал екипа си на база личен опит

"Конците на служебния кабинет ще дърпа единствено министър-председателят Димитър Главчев". Това каза депутатът от ГЕРБ-СДС Христо Гаджев. По думите му служебният премиер е сформирал екипа си на база личен опит и приемственост със старото редовно правителство.

Ако има хора, които могат да бъдат възприети като близки до ГЕРБ, това са Главчев и Атанас Запрянов”, допълни народният представител, цитиран от NOVA. Той подчерта, че министрите, свързани с ПП-ДБ, са шестима.

Според Гаджев назначението на главния секретар Живко Коцев, за което, по думите му, са настоявали от ПП-ДБ, все по-вече изглежда като политическо, а не експертно. Критиките от страна на ПП-ДБ към вътрешния министър Калин Стоянов започнали от 15 март тази година. „Ако знаеха за изборни нарушения, защо са мълчали”, попита депутатът от ГЕРБ-СДС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари