Андрей Гюров: Хартиената мафия мина през Изборния кодекс

0
Депутатите от ПП напуснаха пленарната зала
Депутатите от ПП напуснаха пленарната зала Видео: Novini.bg

Депутатите от ПП напуснаха пленарната зала

"Това, което се случи тази нощ, беше един фарс, нямаше нищо общо с парламентаризъм. Това беше една подигравка, в която всички маски паднаха. Това беше нападение срещу демокрацията, дотук с улесняването на гласуването." Това заяви от парламентарната трибуна председателят на парламентарната група на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров по повод промените в Изборния кодекс, предаде репортер на БГНЕС.

Това е атака срещу българските граждани, прогонени от вашето управление да търсят бъдеще в Европа“, каза Гюров и допълни, че „хартиената мафия мина през Изборния кодекс“.

По думите му вече нищо не гарантира вота на избирателите, машините няма да пазят данни, а са се превърнали в принтери на бюлетини.

Те са измислили тази схема, старите партии, партиите от статуквото, към които вчера официално се завърна и Българската социалистическа партия. Тази битка не приключи тази нощ, нито ще приключи тук в зала, тя ще продължи на улиците“, категоричен е Гюров.

След това изказване цялата парламентарна група на ПП напусна залата. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Мхм
    А защо мафията на мадуровките толкова се страхува от правото на избирателя да решава как да гласува ? ПП и ДБ няма как да бъркат в софтуера на хартиените бюлетини, за това надават вой като на умряло. Ако не бяха машините и двете партийки щяха да са извън парламента.... Кои сте вие, че да казвате кой как да гласува ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари