Кирил Петков: Днес е денят, в който демократичният вот на всеки българин ще бъде подменен!

0
"Хартиената коалиция" днес връща чувалите с кеш от магистрали и чувалите с бюлетини, заяви Асен Василев
"Хартиената коалиция" днес връща чувалите с кеш от магистрали и чувалите с бюлетини, заяви Асен Василев

Депутатите гласуват за връщането на хартиената бюлетина

Днес е денят, в който демократичният вот на всеки българин ще бъде подменен. Днес е денят, в който отваряме отново вратата за 15% невалидни бюлетини. Днес отново отваряме всички гласове на Бургас, Варна и Пловдив взети заедно да са по-малко от невалидните бюлетини както по време на изборите през 2015 г. Днес е денят, когато изкривяването на демократичния вот кара цялата система да работи корупционно. От изкривени избори, откраднат вот, откраднати данъци до пари в чували, бюлетини в чували. Това каза на брифинг в парламента съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков, предаде Дарик.

Всички български граждани, които уважават своя глас, продължавайте да отстоявате своите права. Ние ще се борим заедно с вас в парламента, надявам се да ни подкрепите и навън, заяви Петков.

"Всичко се използва в тази игра, използва се и световното първенство по футбол. "Хартиената коалиция" разчита на това, че голяма част от хората повече ги интересуват футболните мачове, а не как ще гласуват. Аз мисля, че софиянци ще докажат обратното, така че разчитаме на тях", посочи съпредседателя на "Демократична България" Атанас Атанасов.

Асен Василев от ПП каза, че ГЕРБ, ДПС и БСП са поставили хартиената бюлетина над законите по Плана за възстановяване, които трябва да се разгледат в комисия, както и над закона за бюджета в комисия. "Всичко това е по-важно от това да откраднат изборите с хартиената бюлетина. Това е кражба на вота на българските граждани, това е връщане на чувалите на ГЕРБ с кеш от магистралите и чувалите с бюлетини", допълни съпредседателят на "Продължаваме промяната".

Народното събрание обсъжда на второ гласуване промените в Изборния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари