Господ едно дал, друго взел

3
Гунчева за Кабаиванска: "Женицата е предимно в чужбина и трудно осъзнава блатото, в което българите сме затънали заради любимият ѝ Борисов"
Гунчева за Кабаиванска: "Женицата е предимно в чужбина и трудно осъзнава блатото, в което българите сме затънали заради любимият ѝ Борисов"

"Една велика певица вчера се отъркаля в калта. Потъпка всичко, което е била и реши да се прави на придворна певачка. Райна Кабаиванска вчера сложи край на кариерата си като човек и българка"

Това пише Елена Гунчева във фейсбук страницата "Свободно слово",  а поводът за публикацията й е неуместното изказване на оперната прима Райна Кабаиванска за ситуацията в страната. 

"Ще изключа това, че женицата е предимно в чужбина и трудно осъзнава блатото, в което българите сме затънали заради любимият ѝ Борисов. Но нима тази женица не видя видео от побоите, нанесени на протестиращите? Нима не видя обгазените? Нима не видя младите хора, които се борят за България? За нея гневните на корупцията и диктатурата българи са „хулиганска тълпа“, която искала да убива полицаи, които според женицата са „държавни чиновници“. Ами не са чиновници, да ѝ кажа. Дори това не ѝ стига мозъкът да осъзнае. А човек, претендиращ за световна слава, да нарича народът си хулигани, мога да нарека само отрепка!

Господ едно е дал и друго е взел. Велик глас и нищожна съвест и ум! Но в тези случаи май е по-добре да си мълчи, защото вонята убива изкуството!"

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари