Елена Гунчева: Блондинките - напрееееееед!

1
По повод предстоящите избори и във връзка с предсказанията на Севрюкова, Ванга, Алена и Глоба, всички кандидати да имат предвид следното - русото е задължително
По повод предстоящите избори и във връзка с предсказанията на Севрюкова, Ванга, Алена и Глоба, всички кандидати да имат предвид следното - русото е задължително Снимка: Фейсбук

Моля за внимание: По повод предстоящите избори и във връзка с предсказанията на Севрюкова, Ванга, Алена и Глоба, всички кандидати да имат предвид следното:

- русото е задължително! Изрусете се, включително мъжете! Освен това, русо гладно няма, ще подобрите общия жизнен стандарт на държавата!

- тъй като предсказанието е, че жена е русата, има време мъжете да се самоопределят като жени /за някои е необходимо само да добавят едно "а" към фамилиите си, иначе всичко си точно, нЕма нужда от промени/, тези, които по-сериозно подхождат към политиката, могат да си направят и операция за смяна на пола. Властта, все пак, изисква жертви! Пожертвайте най-милото си и може след това и за министър да се пожертвате!

- ако сте ЛГБТ и от друго малцинство, това е бонус, защото никой политически противник няма да посмее да Ви критикува, без значение каква простотия ще кажете или направите.

Успех, спасители! Блондинките - напрееееееед!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари