Горя вратата на апартамент на улица "Борисова"

0

За изтеклото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала за произшествия. 

През деня, във времето от 14:03 до 17:20 часа, екипи от РСПБЗН – Две могили с един автомобил и от РСПБЗН – Бяла с един автомобил са изпратени на сигнал за запален сайвант на адрес в с. Баниска. На място огнеборците заварват да гори гараж и стопанска постройка, като огънят е бил обхванал и покривната конструкция на съседна постройка. Пожарът е потушен. При инцидента не са пострадали хора. Предполага се, че е причинен от късо съединение.

Тази нощ в рамките на около 40 минути са подадени сигнали за още 4 произшествия. За времето от 03:00 до 03:47 часа служители от Първа РСПБЗН с един автомобил са посетили адрес на ул. "Борисова" 25, откъдето е съобщено за запалена входна врата на апартамент. До отиването на екипа, пожарът е бил загасен от съседи. На място е останал екип на полицията. Причината за инцидента е в процес на установяване.

От 03:06 часа до 04:10 часа екип от Втора РСПБЗН – Русе с един автомобил е насочен по сигнал за запалване в автомобил на ул. Майор Атанас Узунов в Русе. При пристигането на пожарникарите на място се установява, че гори купето на кола с марка „Хонда Акорд“. Докато огнеборците са извършвали гасене на автомобила, стартерът му е дал на късо и Хондата е потеглила сама напред, при което се е ударила в друга кола пред нея. Причината за запалването не е установена, изяснява се.

Гледайте видео репортаж от мястото на палежа

В 03:48 часа екип служители от Първа РСПБЗН–Русе с един автомобил са реагирали на сигнал и за запален комин на къща в Русе. Произшествието е възникнало на адрес на ул. София. До пристигането на екипа на място собствениците са били локализирали огнището. Екипът е разкъртил и доизгасил тлеещи въглени.

По пътя на връщане към службата пожарникарите са изгасили и запалени отпадъци в контейнер за смет на ул. Братя Миладинови. Работата им по произшествията е продължила до 05:10 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари