Горя къща в село Бабово

1
Пожарът е обхванал площ от около 10 кв. м. и е нанесъл щети
Пожарът е обхванал площ от около 10 кв. м. и е нанесъл щети

Пожарът е обхванал площ от около 10 кв. м. и е нанесъл щети

5 сигнала са наложили намесата на дежурните екипи на пожарната през изминалите две денонощия.

В събота огнеборците са гасили два пожара в контейнери за смет на ул. "Згориград" и на ул. "Чавдар войвода" в Русе. Запалванията са ликвидирани от служители на Втора РСПБЗН. При инцидентите не са нанесени преки щети.

Вчера вечерта, между 18:16 и 19:55 часа, екип на пожарната в Сливо поле е изпратен на сигнал за горене, възникнало в стая на къща на адрес в село Бабово. До пристигане на огнеборците, пожарът е бил локализиран от граждани. Екипът е извършил гасене на тлеещи елементи в таванската конструкция. Пострадали при произшествието няма. Пожарът е обхванал площ от около 10 кв. м. и е нанесъл щети. Причината за възникване е късо съединение.

По-късно вечерта, за времето от 21:00 до 21:30 часа, екип Първа РСПБЗН е ликвидирал възникнало горене на отпадъци в метален контейнер в гр. Русе на ул. "Григор Пърличев". Горенето е потушено на площ около един кв.м., без щети.

Тази нощ от 00:49 до 06:50 аса. тази сутрин служители от Втора РСПБЗН са извършили дежурство в района на сметището на Русе. Там е възникнало запалване, което се е разпростряло на по-голям фронт, като от оператора на сметището е била създадена организация за ликвидиране на пожара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари