Голям пожар лумна в автоморга край Айтос

0
35 коли са били обхванати от пламъците
35 коли са били обхванати от пламъците

35 коли са били обхванати от пламъците

Сигнал за пожар на отпадъци в автоморга край руенското село Ябълчево е подаден към 01:50 часа тази нощ.

На място е изпратен един противопожарен автомобил от Айтос. При пристигането екипът установява, че горят автомобили за скрап в автоморга. На помощ за бързо локализиране на пожара е изпратен още един автомобил от Айтос и един от Бургас. Трите екипа са гасили до 07:20 часа, когато пожарът е бил локализиран.", каза старши комисар Николай Николаев, директор на Регионалната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Бургас.

По време на пожара е обхванат и покрив на навес, с площ от около 800 квадратни метра. Под този навес са били частите от автомобили за скрап. Автомобилите, които са били обхванати от пламъците са 35 броя.

Един автомобил е бил оставен на дежурство, защото е имало и горящ куп със стари гуми.

Слабото налягане на водоподаването в населеното място също е било проблем пред огнеборците, защото е било предпоставка за по-бавното му локализиране.

Чрез кмета на населеното място е направена бърза организация за покриване на гумите с пръст.

Няма пострадали хора, съобщава БНР.

До 12:30 часа е продължило дежурството на противопожарния автомобил в района. Не е ясна причината за пожара, това ще се изяснява от Районно управление Руен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари