Голф се запали в движение на улица "Доростол"

0
Беленски огнеборци спасяваха шофьор изхвърчал на жп линията край надлеза между Бяла и с. Полско Косово
Беленски огнеборци спасяваха шофьор изхвърчал на жп линията край надлеза между Бяла и с. Полско Косово Снимка: Кис 13 / архив

Екипите на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Русе са реагирали на 7 сигнала за инциденти през изтеклото денонощие.

Лек автомобил се е запалил по време на движение вчера сутринта в Русе на ул. "Доростол". За времето от 06:57 до 07:40 часа екипът на Втора РСПБЗН-Русе, изпратен на адреса, е ликвидирал горенето на колата с марка “Фолксваген Голф“ на площ от около 1 кв.м.

Три сигнала за пожари в сухи треви и храсти са вдигнали на крак огнеборците от РСПБЗН-Две могили и   Първа РСПБЗН-Русе. Произшествията са възникнали на главния път Русе – Бяла, където е имало пожар до разклона за с. Тръстеник (на площ от около 3000 m2); в гробищен парк в гр. Две могили (на площ около 50 m2); и в кв. Средна кула на ул. Ихтиман (на площ около 10000 m2). В 17:30 часа е получено обаждане и за горящи сухи треви на ул. Агликина поляна в Русе, но при отиване на посоченото място се е оказало, че произшествие няма.

Екип на РСПБЗН – Сливо поле за времето от 19:03 до 19:50 часа е гасил пожар, възникнал в царевично стърнище в землището на с. Ряхово. Произшествието е ликвидирано на площ около 3200 m2 , без щети.                                                         

Тази нощ в 01:23 часа екип на РСПБЗН - Бяла е изпратен за съдействие, заради инцидент с лек автомобил, излязъл от главния път на жп линия, в района на ж.п. надлеза между Бяла и с. Полско Косово. На място е установено, че катастрофиралият лек автомобил е с марка „Опел“ с унгарска регистрация, управляван от румънски водач, който се е отървал с леки травми.  Произшествието е обезопасено от пожарникарите. Документирано е от екип на РУ – Бяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари