Глобиха младеж, „изрязал“ БВМ-то си на булевард „Витоша“ в София

0
Друг млад шофьор е глобен, че е шофирал по същия начин, излизайки от бензиностанция
Друг млад шофьор е глобен, че е шофирал по същия начин, излизайки от бензиностанция Снимка: Facebook

Друг млад шофьор е глобен, че е шофирал по същия начин, излизайки от бензиностанция

В резултат на незабавни действия служители от отдел „Пътна полиция“ при СДВР установиха и санкционираха водач, управлявал лек автомобил в центъра на София с изключително висока скорост и без съобразяване с правилата за движение.

По информация, качена в социалните мрежи, късно вечерта на 4 септември в района на бул. „Витоша“ шофьор на лек автомобил „БМВ“ минал с форсиран двигател. В рамките на предприетите действия по изясняване на извършеното грубо нарушение е установена самоличността на водача – 20-годишен. Днес той бе призован в столичната пътна полиция, където му е връчен акт за установеното нарушение.

За подобно нарушение е съставен акт и на 19-годишен, който вчера около 14:00 часа бил забелязан от столични полицаи да шофира по същия начин, излизайки от бензиностанция в района на бул. “Черни връх“ с лек автомобил „Мерцедес“. Спрян е и му е съставен акт за установеното нарушение.

От СДВР отново призовават водачите стриктно да спазват правилата за движение по пътищата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари