Гласуваме с 3 вида бюлетини

0
В София и в няколко кметства ще бъдат 4
В София и в няколко кметства ще бъдат 4 Снимка: БНТ

В София и в няколко кметства ще бъдат 4

"Ще се гласува с 3 вида бюлетини в цялата страна, в София в няколко кметства ще бъдат 4, като хартиените бюлетини ще бъдат с различна дължина в зависимост от броя на кандидатите, които са регистрирани във всяка Общинска избирателна комисия", заяви в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ заместник-председателят на ЦИК Росица Матева.

По думите ѝ смесеното гласуване няма да затрудни избирателя. "В момента се генерират образците на хартиените бюлетини", допълни Росица Матева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    69
    69 за градът. Ама много му лепне този номер на нашичкия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари