Гласуваме онлайн за най-добър хотел и ресторант в Русе

0
Можете да гласувате за барове, заведения за бързо хранене, ресторанти, хотели, туроператори и сдружения и институции, провеждащи събития свързани с туризма / Снимката е илюстративна
Можете да гласувате за барове, заведения за бързо хранене, ресторанти, хотели, туроператори и сдружения и институции, провеждащи събития свързани с туризма / Снимката е илюстративна

Стартира петото издание на традиционните вече Годишни награди на Община Русе в сферата на туризма “Дунавски Лимес” 2017 година.

Гласуването на интернет страницата на Община Русе започна на 25.09.2017 и ще приключи на 17.11.2017 година.

Участниците са разпределени в три различни категории:

  • Любимо заведение
  • Места за настаняване на база най-висока заетост на легловата база от клас “А” и клас “Б” (Съгласно Закон за туризма и Наребда за изискванията към места за настаняване и заведения за хранене и развлечения и реда за определяне на категория, отказ, понижаване, спиране на действието и прекратяване на категорията.)
  • Най-оригинален туристически продукт за град Русе

Категориите “Любимо заведение и “Най-оригинален туристически продукт” ще бъдат оценявани пряко от жителите и гостите на Община Русе чрез нарочна онлайн анкета, поместена в сайта на Община Русе.

Отличените места за настаняване ще бъдат избрани на база официална справка на Община Русе за внесения туристически данък и заетостта в съотношение с легловата база за периода от една календарна година.

Право на участие в конкурса имат всички места за настаняване, заведения за хранене и развлечение, сдружения и институции провеждащи събития свързани с туризма и туристически агенции и туроператорски фирми опериращи на територията на Община Русе.

За допълнителна информация и въпроси организаторите са на разположение на следната електронна поща: [email protected] и на телефони: 0889/245744 и 0878/886934

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари