Защо хотелиери се отказват от услугата "ол инклузив"

0
Темата провокира противоречиви мнения в бранша
Темата провокира противоречиви мнения в бранша Видео: NOVA

Темата провокира противоречиви мнения в бранша

Част от хотелите по Северното Черноморие възнамеряват да спрат да предлагат услугата ол инклузив на своите туристи за следващия сезон, информира NOVA.

В курорта „Св. Св. Константин и Елена” за 5-звездните хотели ол инклузивът ще отпадне още от началото на следващата година. Причината за това решение е повишеното търсене на пакети, включващи само закуска или закуска и вечеря в комбинация със спа процедури, както и в отговор на световните тенденции за намаляване на хранителните отпадъци.

Подобни са аргументите и на зам.-председателя на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, който преди дни съобщи, че около 10% от хотелиерите у нас ще се откажат от услугата.

Темата обаче провокира противоречиви мнения в бранша, тъй като не малка част от хотелиерите са на мнение, че ол инклузивът е приоритетен при настаняването на туристи. Но възможно ли е една от най-популярните услуги у нас да изчезне или по скоро ще се търсят алтернативни варианти?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    Много Плюскат
    Изядоха и изпиха светът.Преди отиваха на море дебели и уморени и се връщаха отпочинали и вталени и със енергия заредени Сега от море се връщат по дебели и уморени от запои ,денонощно обикаляне на клубове и друсане с боклуци разни.Нямат почивка.Умните стоят настрана от нощният живот и дивашките изпълнения.Рядкост са такива.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари