Германия спира сертифицирането на "Северен поток 2"

0
По думите му Берлин трябва да преоцени ситуацията около газопровода
По думите му Берлин трябва да преоцени ситуацията около газопровода Снимка: БГНЕС / Архив

Това заяви германският канцлер Олаф Шолц

„Процедурата по сертифициране на газопровода "Северен поток 2" не може да продължи, като се вземат предвид сегашните действия на Русия”. Това заяви германският канцлер Олаф Шолц, цитиран от Ройтерс и NOVA

По думите му Берлин трябва да преоцени ситуацията около газопровода.

По-рано днес президентът на Украйна Володимир Зеленски призова за незабавното спиране на руско-германския газопровод "Северен поток 2".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -16
    5
    Da
    Те се заблуждават, че с перки, фотоволти и коли на батерии шЪ сЪ опра'ят. Пък и техните политици оставиха гладни цели региони, които се изхранваха с въглищната и петролната промишленост - от миньори до лаборанти, транспорт и т.н. Е, сега ще го ядат мазен и неомит, понеже се правят на зелени чистофайници. Вова ги матира в три хода с пешката, сега ще падат еврогейски царе. Русия винаги е играла чисто и това не е защото може да си го позволи - това е манталитет и култура. Зап. Европа и САЩ защо не прибраха и нахраниха хората от Украйна, измъчени от 8 годишна война ? Направи го Путин, нали? Само това е достатъчно, за да се направи разликата.
  • -24
    4
    Русе
    Северен поток – 2 (на английски: Nord Stream – 2) е строящ се магистрален газопровод, преминаващ по дъното на Балтийско море, транспортиращ газ от Русия до Германия (свързвайки руското пристанище Уст-Луга с германския Грайфсвалд). Газопроводът „Северен поток – 2“ е най-дългият подводен маршрут за експорт на газ в света – дълъг е 1234 km. Притежател и оператор на газопровода е компанията Nord Stream 2 AG. В проекта участват Русия, Германия, Дания, Финландия и Швеция. Дължината на тръбопровода в руския участък е 118 км, финландския – 374 км, шведския – 510 км, датския – 147 км и немския участък 85 км................. ГЕРМАНИЯ С 85КМ ОТ 1234КМ ЩЕ СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИКА - Я У Г*З И ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА!!!
  • 2
    3
    Краварката
    Да ви е честито швабен ще се чудите за кво да ползвате восъка: дали за светлина и топлина или като смазочен материал за задния двор!
  • 1
    2
    русенец
    Зад северен поток стои Газпром с 50 % , а другите 50% са на фирми като ШЕЛ, OMV и да не продължавам... Дали те не търпят загуби и няма да съдят Германия? Защото Австрия вече започва съдебно дело.:) Много скъпо ще им струва всичкото това навеждане към САЩ.
  • 3
    1
    Гейпрайд ШВЕСТАРИЯ
    Швабен зи битте. Ще ома яяя вундааабааа руснаци ви разпориха в г*заааа. Колко сте прости! Айде сега стойте си на свещи боклуци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари