Георги в съда след нападението: Имам малко дете, жена ми чака на мен

0
Прокурор: Задържането му е незаконно
Прокурор: Задържането му е незаконно

Прокурор: Задържането му е незаконно

„Моля да се измени мярката ми за неотклонение. Да не съм задържан, защото няма да преча на разследването по делото. Не съм виновен, искам да се разбере всичко. Имам малко дете и ме чака, жена ми чака на мен и, затова искам да ми се смени мярката”. Това е обяснил обвиняемият за жестоката агресия към 18-годишно момиче Георги Георгиев пред съда преди месец, предаде NOVA.

„Считам, че определението на Старозагорски районен съд, което е взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“ по отношение на обв. Г. Г., е незаконосъобразно и не следва да бъде потвърдено, тъй като от събраните по делото доказателства, в частност от изготвената съдебно-медицинска експертиза, е видно, че на пострадалата не е причинена средна телесна повреда, каквото е обвинението за извършено точно такова престъпление. Ако се касае за извършено престъпление лека телесна повреда, вероятно то би било от частен характер, поради което считам, че следва да бъде отменено определението”, заявява прокурорът в началото на заседанието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    Vcxxdfghh
    В затвора ще работиш и ще му пращаш пари!!!!Не го мисли,примат мръсен!!!!!
  • 5
    9
    СкъсанЛявЧервенШушон
    С тия татуировки е готов за панделата!
  • 12
    8
    Ех
    Имаш късмет,че не си в арабска сърана!!!!!!На часа ще те открият и ще ти покажат демонстративно как се реже с макетно ножче,особено някое място!!!!!!!!
  • 10
    7
    Xcvbnmk
    Изрод,детето няма да те спаси!!!!Когато порасне,то ще се срамува от теб!!!!А и кои органи ще те оставят да си в близост до детето ти!!!Изверг!!!!Мястото ти е в психиатрията,а от там в затвора!!!!Майката на детето да работи и да си гледа детето!!!!!
  • 22
    6
    Здфгхй
    Като имаш дете,защо посягаш на друго дете!Варварин!!!!Майката на детето ще работи и ще го гледа,като други майки!!!!!Като си станал баща ,да си мислил!!!!Ти ще лежиш зад решетките!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари