Георги Георгиев: Живко Тодоров ме заплашва със съд

1
Чакам го да си поговорим за ПИБ, за офшорките на Цеко и източените милиарди от банката, за акциите на ПИБ купени от ББР, за кредитите на Шиши
Чакам го да си поговорим за ПИБ, за офшорките на Цеко и източените милиарди от банката, за акциите на ПИБ купени от ББР, за кредитите на Шиши

МНОГО ДОБРЕ!

Живко Тодоров, изпълнителния директор на държавната ББР с над 370 000 лева заплата ми е изпратил писмо със заплаха, че щял да ме съди. Заради разкритията на БОЕЦ за престъпната схема със закупуването на акциите на ПИБ, от която към момента държавната банка регистрира загуба от почти 100 милиона лева. Разкритията ни, че кредитите на Пеевски и свързаните с него фирми за почти ЕДИН МИЛИАРД лева са си активни и Шиши продължава да се угоява с нашите пари. И не на последно място за безсрамно високата му заплата.

Кирил Петков, докато промяна спи дълбок зимен сън и си играете на политици мафията вилнее и се окопитва. Ти влезе в политиката именно на вълната със скандала в ББР и многомилионите кредити. Лично обещаваше, че ще разчистиш тази кочина, че ще спреш финансирането на мафията от държавната банка с наши пари, че ще смениш ръководството и тн. И какво се оказва? Човека назначен по времето на Буда и бивш шеф на ПИБ си стои в ББР и му плащаме най-високата заплата в България! Пеевски си е все така недосегаем и кредитите му са непокътнати. А ББР продължава да си държи акциите на ПИБ и да регистрира десетки милиони загуби. Кириле, май обещанията се оказаха лъжи? А?

Къде е Промяната? Пеевски е по спокоен и необезпокояван от всякога. Направо си е щастлив Шишко. И Борисов си пита кефа в зайчарника. Техните слуги и марионетки си стоят на ключови позиции на всички нива в държавата. Гешев си стои, ВСС си стои, СЕМ си стои, Кошлуков си стои...

Кириле, гражданите ви избраха да се борите срещу мафията, а не да пазите мафията. Схващаш ли разликата? Май ще се наложи да се срещнем пак, за да ти обясня. Задължително е.

Нямаш кураж да се опънеш на Корнелия и да подкрепим Украйна с оръжие, като европейска държава. Нямаш смелост да застанете до БОЕЦ и да се преборим с Гешев и ВСС. Нямаш топки да се опънеш на ченгетата и дъртите комундели, които ви правят на маймуни. За Лустрация, електронно гласуване и тн. въобще и не се мисли вече. Поне НАП, ДАНС и КПКОНПИ, които са на твое подчинение изпраха Пеевски по всички сигнали на БОЕЦ и можеш да отчетеш някаква "дейност".

А Живко Тодоров с готовност го чакам в съда. Да си поговорим за ПИБ, за офшорките на Цеко и източените милиарди от банката, за акциите на ПИБ купени от ББР, за кредитите на Шиши, за едни срещи и разговори "в офиса на горния етаж" и за други неща. И да каже, как и защо му плащаме над 370 000 лева годишна заплата! Ще е много интересно. Когато свинчугите ме заплашват значи БОЕЦ сме ударили в десетката и се амбицирам още повече.

Битката продължава!

Георги Георгиев / БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари