Георги Георгиев е с опасност за живота

2
Пострададлият е получил остър коронарен синдром, състоянието му се оценявало като много тежко
Пострададлият е получил остър коронарен синдром, състоянието му се оценявало като много тежко Видео: КИС 13

Общинският съветник от групата на Български социалдемократи Георги Георгиев в Русе е с опасност за живота след удар от електрически ток. Собственикът на ресторанта до местния басейнЛокомотив“ пострадал тежко, докато се опитал да ремонтира контакт в заведението, без да изключи напрежението.

Сигналът за инцидента бил получен в ОД на МВР Русе в 1 и 58 в нощта срещу сряда. По това време, персоналът на заведението вече бил приключил работа с клиенти. Собственикът обаче забелязал видял неизправен контакт, в който имало включен разклонител. Затова той взел отвертка и започнал да го ремонтира. Все още не е ясно, какво точно се е случило.

В резултат от действията му обаче се получил токов удар, при който, по неофициална информация, волтовата дъга, влязла през лявата ръка и излязла през ходилото на единия му крак, минавайки много близо до сърцето. Служителите от заведението незабавно телефонирали в полицията и в Спешна помощ. Според свидетели, при пристигането на медицинския екип мъжът бил в много тежко състояние, почти без сърдечна дейност.

Тук се е разиграла трагедията, която може да струва живота на собственика на ресторанта.

По неофициална информация от УМБАЛ - Русе, той е получил остър коронарен синдром, състоянието му се оценявало като много тежко. Лекарите неофициално говореха помежду си, че сърцето на пострадалия е направо „унищожено”, засегнат е и бъбрекът му.

Георгиев бил настанен в интензивно отделение, като и вчера имаше сериозен риск за живота му. Заради тежкия кардиологичен проблем той бе преместен в специализираната сърдечна болница „Медикакор” в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари