Георги Георгиев - Боец: Турски поток ще влезе в учебниците по история, като национално предателство заради Борисов

1
От документите, с които разполагаме и които сме предоставили в сигнала ни до ДАНС е ясно, че още от самото начало този газопровод е строен под руски контрол, като транзитен и само и единствено в руски интерес
От документите, с които разполагаме и които сме предоставили в сигнала ни до ДАНС е ясно, че още от самото начало този газопровод е строен под руски контрол, като транзитен и само и единствено в руски интерес Снимка: БГНЕС / Архив

НЕ Е проблемът в ястребите, проблемът е в мишките!

Не е проблем това, че днешните управляващи "се правят на ястреби" по думите на Бойко Борисов. Напротив, време беше отдавна, ако не са, поне да се направят на такива.

Проблемът е в Борисов и предишните управляващи, които в продължение на десетилетия бяха мишки, руски подлоги, крадци и нищожества.

ТУРСКИ ПОТОК ще влезе в учебниците по история, като национално предателство, а Борисов, като най-долният и презрян престъпник раждал се по земите ни. От документите, с които разполагаме и които сме предоставили в сигнала ни до ДАНС е ясно, че още от самото начало този газопровод е строен под руски контрол, като транзитен и само и единствено в руски интерес.

От десетките ни акции и протести по трасето на тръбата БОЕЦ показахме и доказахме, че се строи от руски фирми, руски работници, руска техника и руски тръби за руски газ. Дори охраната им беше от руски ченгета и ДЕЛТА ГАРД, а застраховката в ОЗК на Ковачки, при който работи жената на Гешев. Само милиардите, с които е платен ТУРСКИ ПОТОК са български одрани от нашият гръб.

Сега е време Борисов и бандата му да плащат и за този грабеж!

Битката продължава.

Георги Георгиев - Боец

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари