Георг Георгиев: Не знам къде е г-н Борисов, не знаем какво се случва

1
ГЕРБ готвят протест пред Министерския съвет
ГЕРБ готвят протест пред Министерския съвет Снимка: БНТ

ГЕРБ готвят протест пред Министерския съвет

"Аз не знам къде е г-н Борисов, освен онази фиаско операция, която проведоха в дома му посреднощ, влизайки неуниформени, цивилни, за да направят нещо, което наричат обиск. След това не знаем какво се случва", каза председателят на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев, цитиран от БНТ.

Той няма информация и за останалите членове на ГЕРБ, които, според информацията на МВР, също са задържани - Владислав Горанов, Менда Стоянова и Севдалина Арнаудова.

"Нито медиите, нито адвокатите, нито обществеността, никой не знае какво се случва с едни хора, в чиито домове е взломено посреднощ. Ни затова говорим за нарушение на човешки и всякакви граждански права - така, както влизаха по къщите на избирателите по време на кампанията, така в момента това се случва и с нашия лидер", допълни Георгиев.

ГЕРБ готвят протест пред Министерския съвет утре с едно основно искане - незабавна оставка на сегашното правителство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари