Генерал Сандърс: Британската армия трябва отново да се подготви да воюва в Европа

0
Думите са на новия началник на генералния щаб на въоръжените сили на Острова
Думите са на новия началник на генералния щаб на въоръжените сили на Острова Снимка: bTV

Думите са на новия началник на генералния щаб на въоръжените сили на Острова

"Британската армия трябва отново да се подготви да воюва в Европа и да побеждава Русия". Думите са на новия началник на генералния щаб на въоръжените сили на Острова, предаде bTV

Според генерал Сър Патрик Сандърс, който отправя призива в писмо до военните, модернизацията на армията е нужна, за да се подсили НАТО и да не се позволи на Русия да окупира нови територии на Стария континент.

По-рано, в интервю за германско издание, генералният секретар на Алианса предупреди, че войната в Украйна може да продължи с години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Групенфюрер Мюлер
    До 1: Кога последно ли - през студената война, преди около 30-на години или ти не си чувал за нея? Не си чувал, и че Чърчил е основния виновник за победата на съюзниците през ВСВ, само с факта, че успява да настрои съюзниците от СССР и хитлеристка Германия един срещу друг и да обърне хода на войната! А тази глупост за настояване за започване на война с Русия на 01.07.1945, е толкова безмислена, че дори и сталинската пропаганда не я е лансирала!!!
  • 5
    6
    Железар
    На първо място са американските ВМС. Както отбелязва авторът на материала, Съединените щати имат повече кораби от всеки флот в света. „Никой друг флот няма такъв глобален обхват като ВМС на САЩ, който регулярно действа в Тихия, Атлантическия и Индийския океан, както и в Средиземно море и Персийския залив“, посочва той. Американският флот, припомня изданието, има 10 самолетоносачи, 9 десантни кораба, 22 крайцера, 62 разрушителя, 17 фрегати и 72 подводници.
  • 1
    5
    Редник
    Вземате си кола, чипс, саски, нещо за жулене, и сядате пред Play Staion-а, победата ви е в кърпа вързана, генералисимус!
  • 4
    4
    до 2
    Колкото до генерал Колев той е победил руснаци в битка. Кажи ми кой български политик е печелил война?! Кога сме печелили война?! В момента пак политиците ни са взели страна, дали ще са на страната на победилите?
  • 1
    3
    до 2
    Ти помниш ли я тази война, бе педал?:) То и сега в Украйна колкото щеш англичани, четат ги по сводките със загиналите. Виж, дебил, англичаните винаги са мразили Русия и славяните. Не те знам в кой катун са те заченали, но да знаеш от мен, че англичаните не са ти приятели. Даже не им пука за теб. Англетата мислят само за себе си. Малко им остава и слава богу!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари