Надежда Нейнски: Ще има суверенна Украйна на географската карта

0
Нейнски припомни, че с помощта на Запада Украйна успя да си върне много позиции и да направи контраатака
Нейнски припомни, че с помощта на Запада Украйна успя да си върне много позиции и да направи контраатака Видео: NOVA NEWS

Според нея Русия очевидно е намалила мащаба на своите цели

„Три месеца след началото на войната, едно е ясно – че ще има суверенна Украйна на географската карта”. Това каза бившият министър на външните работи Надежда Нейнски в студиото на „Твоят ден” по NOVA NEWS

Според нея Русия очевидно е намалила мащаба на своите цели. По думите на бившия ни посланик в Турция силите на Русия няма да стигнат да превземе целия Донбас, а само Луганск.

Нейнски припомни, че с помощта на Запада Украйна успя да си върне много позиции и да направи контраатака, но дали това ще се превърне в контраофанзива и в успешен опит за изтласкване на руската армия извън нейните граници, предстои да видим.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Несамо
    Много умна стана от как е в Турция сигурно е минала само от зад в точката
  • 13
    2
    Sтанко
    Тая е заклета еврокалпазанка. От боклука, който ни натресе и продаде на чужденците и ни направи слуги и роби на господарите от САЩ и юропа. Заедно със другата черна и грозна муцуна - Костов - тя е маймуняка от която не можеш да чуеш истината, а само пропаганда и нищо друго...
  • 15
    1
    българин
    Продължават да ни натрапват стари некадърни муцуни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари