Гърция се сбогува с Василис Карас

0
Аплодисменти, сълзи и негови песни звучаха от опечалените на погребението на певеца
Аплодисменти, сълзи и негови песни звучаха от опечалените на погребението на певеца Снимка: Facebook

Аплодисменти, сълзи и негови песни звучаха от опечалените на погребението на певеца

Гърция се прости с Василис Карас. На погребението му в родното село до Кавала пристигнаха негови фенове от страната и от чужбина. Тълпи от хора имаше пред църквата в родното му село. Аплодисменти, сълзи и негови песни звучаха от опечалената публика. "Безсмъртен" викаха през сълзи хората на погребението, предаде БНР.

"Колкото велик беше гласът му, толкова велика беше и душата му", споделиха музиканти, работили с него.

Последното желание на Карас е било да организира голям концерт с 3 хиляди музиканти. Диригентът Евангелос Арабацис каза, че такъв концерт ще се организира това лято в негова памет, като средствата от билетите ще отидат в помощ на болни деца, както е искал Карас.

И днес в Солун в знак на траур в заведенията звучат негови песни. В часа на погребението телевизиите отново излъчиха записи от легендарния му концерт в София, с който той влезе в Книгата на рекордите "Гинес".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари