Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Г-н Кмете, кога за последно ползвахте през зимата градски или междуселски транспорт?

3

Председателят на МОС подаде жалба до кмета на Община Русе срещу кмета на с.Бъзън г-жа Цанкова поради непочистените 2 автобусни спирки в с.Бъзън дни след последният снеговалеж и до момента.

Жители на селото остават принудени да чакат на едната спирка автобус на кръстовище, чакащи директно на уличното платно те са в риск, тъй като не могат да чакат за определената за целта автобусна спирка което ги поставя в опасност!

На другата спирка която е само за слизащи може да се види една табела и нищо друго, което да позволява на жителите да слизат на определеното за целта място?!

Майки с деца, възрастни и др. слизат директно на уличното платно, което в случая се явява и главен път през селото, където риска от ПТП остава реален при зимни условия!

Председателят на МОС пита г-н Стоилов: "Г-н Стоилов, Вие казахте, че ще глобявате фирми за несвършена работа в тази зимна обстановка, а как мислите да превъзпитате кметовете си по малките населени места в тази обстановка, когато някои от тях също не са си свършили работата, която им влиза в задълженията?

Г-н Стоилов кога за последно ползвахте през зимата градски или междуселски транспорт, съветвам Ви да го направите за да си видите резултатите от управлението?!

Автор: С. С.
(Автор: С. С. - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари