Фронтекс: Рекорд на нелегални мигранти в ЕС

1
Над 170 хиляди души са се опитали да влязат в Европейския съюз
Над 170 хиляди души са се опитали да влязат в Европейския съюз

Над 170 хиляди души са се опитали да влязат в Европейския съюз

Рекордни нива на незаконно преминаване на границите на Европейския съюз за първите седем месеца на годината. Това отчете агенцията за управление на границите "Фронтекс".

Повече от 176 хиляди души са се опитали да влязат в Европейския съюз, като това е най-високата цифра за този период от 2016 г. насам и представлява 13% увеличение, предаде NOVA.

Според данните повече от половината от опитите за влизане са осъществени през Централното Средиземноморие, главно от Либия и Тунис през Сицилия и Малта. Агенцията отбеляза, че Средиземно море остава опасно като повече от 2060 мигранти са изчезнали при опита си да го преминат.

"Фронтекс" отчита спад по мигрантския маршрут през Западните Балкани, който е вторият най-популярен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    346346
    защото масоните сатанисти ги пускат, това е проект за геноцид на бялата раса... започва се с просекуция на Християнството - поколения наред индоктринация за измислената масонска хипотеза за еволюцията, насаждане колко е тъпо и лошо Християнството, издигане на идеала всеки да е мръсен педераст, или да си сменя пола, такива болни мозъци трябва да са в лудниците, а не да се разхождат по улиците и да си демонстрират гейската и упадъчна педерастия, после идва и момента където създават конфликти в близкия изоток и африка и провокират пясъчните маймуни да идват в европа, не ги интегрират, казват на белите да се мешат с чернилките и да заличат бялата раса евентуално.. и ще стане... след още 20ина години западна европа ще е същата помийна яма като близкия изток и африка и няма бял човек да има там
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари