ФК "Дунав" и фирма "VDB METAL" стартират сътрудничество

1
Двете страни постигнаха договорка за началото стратегическо партньорство
Двете страни постигнаха договорка за началото стратегическо партньорство

Футболен клуб „Дунав Русе“ и VDB METAL LTD.  стартират сътрудничество.

Футболен клуб „Дунав“ Русе и VDB Metal имат честта да анонсират, че двете страни постигнаха договорка за началото стратегическо партньорство, в рамките на което ще популяризират дейността си.

VDB Metal е стартираща компания с производствен цех и административната сграда, които се намират в „Дунавска индустриална зона Тегра“ (бивш КТМ) в град Русе. Разположени са на 4943 m² площ, от които 1000 m² закрита площ, която предстои да бъде разширена. Собствениците на компанията имат 20-годишен опит в производството на едро и дребно габаритни метални изделия, включително и камини на твърдо гориво.

Един от атрактивните продукти за крайни клиенти е иновативната серия камини „Мартина“, които покриват най-високите стандарти за екология и качество, в чиято изработка са вложени най-висок клас материали с произход от Великобритания, Дания, Белгия и Германия. Камините се предлагат с 10-годишна гаранция на горивната камера и са достъпни за покупка за крайни клиенти от официалния сайт на производителя както и от магазина на ул. „Академик Михаил Арнаудов“ 1, Източна промишлена зона (Търговията) - срещу офиса на Еконт.

Дунав разпознава себе си не просто като футболен клуб, а като обществена институция. Радваме се, че постигнахме това сътрудничество, защото с младите предприемачи от VDB METAL говорим на един език и имаме поразително сходство в начина на мислене.

Макар и нова компания, екипът ѝ е съставен от хора с безспорен опит и авторитет в бизнес средите на града, залагащи на коректност в отношенията и безкомпромисно качество на работа. В това отношение видяхме много общи точки и пример за това как искаме да видим развитието на ФК Дунав.

Вярваме, че двете страни могат да спечелят много от това сътрудничество. Нашата цел е да изградим активна общност около клуба, да популяризираме русенски брандове и продукти, да възпитаваме хората в обич към всичко, което носи марката Русе и да вдъхновяваме все повече млади хора да избират да остават в нашия град, за да реализират житейските си проекти.“, заявиха от русенския клуб.

Управителите на VDB METAL Владислав и Деница Барбукови от своя страна споделиха: „Дунав е много повече от футболен клуб и съчетава в себе си страстта на цял един град. Дълг на всички ни е да се обединим около клуба и да помогнем според възможностите си. Нашата компания се стреми към най-високо качество и перфекционизъм и именно това припознахме в младежката енергия, която излъчва новият „Дунав“. Вярвам, че заедно ще вървим напред и ще изградим нещо уникално за България. На линия сме и ще помагаме с всичко, с което можем, за да привлечем заедно още хора към каузата.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари