Финансист: Имаме насипен парламент, който се чуди как да печели, без да работи

0
Депутатите искат да вземат 10 000 лева заплата, без да свършат работа за 5 лева, каза Кольо Парамов
Депутатите искат да вземат 10 000 лева заплата, без да свършат работа за 5 лева, каза Кольо Парамов Снимка: Facebook

Депутатите искат да вземат 10 000 лева заплата, без да свършат работа за 5 лева, каза Кольо Парамов

Ситуацията е много тежка, безкомпромисна и не отговаря на идеите за развитие на държавата. Ако продължават да правят пети, шести и т.н. избори, нищо чудно бързо-бързо да се събере една кръгла маса и да представят ситуацията до въвеждането на някакво извънредно положение. Те не осъзнават на практика колко и какъв е моделът на вниманието на отрицанието, което правят по отношение на управлението на държавата.

Един насипен парламент, който се чуди как да вземе 10 000 лв. заплата на месец, без да свърши работа за 5 лева. Нека се замислят и да разберат, че не са случайно там или привикани като награда да взимат тези пари. Да видят как хората изкарват месеца с 500 или 1000 лв. Те просто нямат понятие защо са там и не могат да осъзнаят. Или си играят с тази "законотворческа" работа, каза в интервю за предаването "Точно днес" на Радио Пловдив финансовият експерт Кольо Парамов.

Трябва още утре да седнат, разгледат и започнат пряка, директна, основана работа по отношение изграждане на бюджетната система, категоричен е финансистът:

Час по-скоро да направят бюджетната рамка, за да има едно първично спокойствие при всички български граждани.

По думите му настоящият служебен финансов министър е перфектен финансист, точен и ясен като реализация. Тя обаче не може да предвиди какви ще бъдат капиталовите разходи на новото правителство. Тя не може да види какви ще бъдат дубъл резервите и какви пари ще се натрупат като условия, коментира Парамов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари