Филип Киркоров за Володимир Зеленски: Моят стар другар твърде много влезе в ролята

4
Певецът Филип Киркоров написа пост в Инстаграм по повод на наложените му санкции от Володимир Зеленски
Певецът Филип Киркоров написа пост в Инстаграм по повод на наложените му санкции от Володимир Зеленски Снимка: Facebook

Певецът Филип Киркоров написа пост в Инстаграм по повод на наложените му санкции от Володимир Зеленски

Украинският президент Володимир Зеленски подписа днес указ, с който украинските власти налагат санкции на руския режисьор Никита Михалков, певеца Филип Киркоров и още 117 знаменитости.

"Моят стар другар и партньор на снимачната площадка твърде много влезе в ролята. Сценарият, който му беше изпратен отвъд океана, изпепели и него, и страната, която му беше поверена", написа Филип Киркоров в личния си Инстаграм профил.

"Много съжалявам за него и за мои близки хора от Украйна, за съжаление, фанатизирани. Пропагандата и новинарските програми не позволяват на хората да чуят роднините, приятелите си и други алтернативни мнения и новини. Имах късмет, че забраниха само моите песни - да, зайче мое", допълни той.

Публикацията на Киркоров е придружена от видеоклип към песента "Просто подари", където една от ролите е изиграна от самия Зеленски. На фона звучат думите на песента: "Ще предизвикам целия свят на война. И ще се върна с победа".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    3
    Angel's alley
    Всичко, което е постигнал Киркоров, е диаметрално на това, което постигна Зеленски. Зад фасадата на мачо, защитаваш родината си, актьорът-комик всъщност подложи собствения си народ на изтребление. Да, точно така, на изтребление. Просто не трябваше да нарушава Минските споразумения.
  • 6
    2
    До 1
    И аз така мисля,но ще бъде обратното...
  • 10
    1
    хахаха
    Изгледайте клипа на песента в тубата. Там Филип плясва един шамар зад врата на Зеленски защото не внимава, какво му говорят. Сега му се случва точно същото, само че плясването ще е доста, доста по-брутално.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари