Фермерите няма да блокират "Дунав мост" през уикенда

1
Протестиращите земеделци заплашиха, че ще преминат към гражданско неподчинение, ако не чуят исканията им
Протестиращите земеделци заплашиха, че ще преминат към гражданско неподчинение, ако не чуят исканията им Видео: КИС 13

Протестиращите земеделци заплашиха, че ще преминат към гражданско неподчинение, ако не чуят исканията им

Четвърти ден земеделци блокираха района на "Дунав мост" при Русе.

Те се надяват това да е последният път, когато протестират и до края на седмицата да успеят да се договорят с правителството по всички искания, както и да разпишат мерките по отделните точки в меморандум.

Фермерите водят преговори с правителството в три направления – финансови искания, законодателни инициативи и политиката на страната по отношение на зелената сделка и вноса от трети страни.

Ако не се стигне до подписване на меморандум с правителството, фермерите заплашиха, че ще преминат към гражданско неподчинение, предаде телевизия КИС 13.

Заради блокадата с часове на района на Дунав мост, търговци започнаха да се оплакват от спад в оборотите, тъй като не влизали клиенти в обектите, докато трае протестът на земеделците.

Утре и в неделя не се предвижда да има протести с блокади на Дунав мост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    РусенецЪ
    Нещо е много сбъркано. Аз българска продукция не купувам. Като видя "произведено в България" заобикалям. Това си е мое и единствено решение, не го натрапвам на никой. Месо, мляко, кашкавал, сирена, че дори и плодове и зеленчуци си купувам от Румъния. Перилни препарати от Турция или Гърция. Моя си работа, платил съм си данъците на парите ми, ще купувам от където си искам! Ама съм платил ГО, платил съм ГТП, платил съм винетка, платил съм данък на автомобила, платил съм заплатите на полиция, жандармерия и военни! ПЛАТИЛ СЪМ! Аз не запушвам нивите на зърнарите! Защо те запушват пътя ми!
  • 0
    2
    Осман
    През уикенда ще правят барбекю парти.Ще се кефят от това как са тормозили хората цяла седмица.
  • 5
    1
    Недоумяващ
    Защо ли си мислят богатите "бедни",че като ни държат 2-3-4 часа на платното,без да можем да си свършим това,за което сме излязли,ще ни станат симпатични и ще имат нашата подкрепа?? Слушайки тълпата от чакащи,чувам доста орални и анални поздрави,ощастливяване на целите им фамилии и пр.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари