Феновете на „Дунав” пълнят автобуси за Стара Загора

0
Еуфорията в Русе расте с всеки изминал ден
Еуфорията в Русе расте с всеки изминал ден

Феновете на „Дунав” вече се записват за автобуси, с които да пътуват за мача на своите любимци срещу „Берое” в Стара Загора.

Вояажът с микробус излиза 16 лв, а за по-голямото возило се плащат 15 лв. Еуфорията в Русе расте с всеки изминал ден, особено след победата на лидера в Първа лига над ЦСКА в Разград. На стадион „Лудогорец Арена” „Дунав” бе подкрепен от над 5000 русенци. Очаква се този уикенд кавалкадата с гласовити русенски фенове да се насочи и към Стара Загора, предаде 24 часа.

Междувременно, ръководството на ФК "Дунав" изрази своята искрена благодарност към всеки един от зрителите по трибуните на "Лудогорец Арена", който отдели време и средства в неделната нощ, за да бъде част от историята, която продължават да творят "драконите".

"Не е нужно да споменаваме точните цифри за продадени билети, които ще бъдат ясни едва в края на тази седмица, за да отчетем голямата печалба на "Дунав" от този мач. Защото тя не е в тези цифри. Тя се изразява именно с това, че ние разполагаме с най-голямото богатство - множество фенове, които следят смелия полет на "драконите" и се доверяват на работата на футболистите, треньорското ръководство и клубната управа", заявиха от УС на русенския клуб.

Шефовете на „Дунав” обаче отправиха и молба към феновете, да не нарушават правилата на стадиона. С решение на Дисциплинарната комисия към БФС клубът търпи санкция от 500 лв. за хвърлена бутилка, както и глоба от 2 000 лв. и предупреждение за лишаване от домакинство за навлизане на публика.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари