Фен си татуира образа на Николета Лозанова

1
Образът ми е увековечен на ръката на истински почитател! Благодаря!
Образът ми е увековечен на ръката на истински почитател! Благодаря!

Николета Лозанова определено е муза за много мъже.

А някои го показват и по нестандартен начин. Фен си татуира цялата ръка с образа на НиЛо.

Красавицата сама показа това с видео, публикувано във фейсбук профила й. Тайнственият мъж е видимо млад, с брада и очевидно много голям фен на Лозанова. Татусът на музата му заема цялата площ на дясната му ръка. От поста на Николета не става ясно кой е мъжът.

Това не е първият път, в който почитател на Николета си татуира образа й. През 2014 г. самата тя се похвали в социалната мрежа като пусна снимката на фена, осмелил се да я увековечи на ръката си в образа ѝ на монахиня.

„Често съм скандална и провокативна, но ето че „монахинята“ Николета Лозанова е не по-малко вдъхновяваща от сексапилната. Тази ми същност е толкова силно въздействаща, че болката от убождането при татуирането е сладка, а образът ми е увековечен на ръката на истински почитател! Благодаря!”, написа се Лозанова.

В момента НиЛо е в Кипър и видимо се забавлява от интереса към нея.

Феновете на Николета са в очакване на премиерата на новия български филм „Привличане“, който ще тръгне по кината от 23 февруари. В него Лозанова прави своя актьорски дебют, а името й се нарежда сред тези на Яна Маринова, Койна Русева, Александър Сано, Луиза Григорова и др.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари