Facebook пуска конкурент на Twitter

0
Новото приложение е наречено Threads и ще бъде директно свързано с Instagram
Новото приложение е наречено Threads и ще бъде директно свързано с Instagram

Новото приложение е наречено Threads и ще бъде директно свързано с Instagram

Очаква се в четвъртък Meta да пусне свой собствен конкурент на Twitter - ход, който ще застраши платформата на милиардера Илон Мъск, която се сблъсква с негативна реакция от страна на потребителите относно управлението на продукта, съобщава "Файненшъл таймс", цитиран от БНР.

Новото приложение на Facebook на компанията Meta, наречено Threads, се очаква на 6-и юли, според списък в магазина за приложения на Apple.

Подобно на Twitter, това ще бъде текстова платформа, където потребителите могат да публикуват постове, на които могат да отговарят, харесват или споделят.

Приложението Threads ще бъде директно свързано с Instagram, популярната платформа за споделяне на снимки на Meta, като потребителите ще могат лесно да прехвърлят едно и също потребителско име и последователи към новото приложение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари