Еврото се покачи над 1,10 долара

0
Тази сутрин единната европейска валута се котираше за 1,1004
Тази сутрин единната европейска валута се котираше за 1,1004

Тази сутрин единната европейска валута се котираше за 1,1004

Курсът на еврото и днес се котира над прага от 1,10 долара, след като късно снощи достигна най-високто си ниво от август спрямо долара, съобщиха германски финансови издания.

В междубанковата търговия във Франкфурт тази сутрин единната европейска валута се котираше за 1,1004, след като вчера се разменяше за 1,017 долара.

Европейската централна банка определи вчера следобед референтен курс на еврото от 1,0949 долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    17
    до 16
    Щом пишеш за себе си в трето лице значи отиваме към изясняване на диагнозата :D
  • -1
    16
    майтап
    Значи ППС е свързано само и единствено с Русия, Путин го е създал да се нервят умнокрасивите! Откъде ви копат такива бе?!? В коментар 12 няма и дума за Русия, отговорът на 13 обаче е изцяло вързан за нея и в същото време прехвърля топката на опонента си в коментар 15! Вярно има някакво психично заболяване!
  • 1
    15
    до 14
    От този коментар сега осъзнавам, че ти имаш някакво психично заболяване. Не виждам как иначе може да се обясни коментара ти под номер 12 и под номер 14 (май пак си въобразяваш, че си анонимен). Ти говориш за ППС, ти си с обсесия за Русия, ти си захапал темата за Русия, но ги вменяваш на мен дето ти оборвам опорките. И сега след като си се насрал мощно се чудиш "КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ" :D :D :D
  • -1
    14
    до 13
    ти само бмв-та си купуваш, прошляк, щото в потребителската кошница друго освен бмв-та и поршета няма! В най-бедната държава в ЕС си седнал на чужд гроб да плачеш! Какво ме интересува твоята обсесия с руснаците?!? А, разбрах тяхното ППС е по-добро от нашето, което за жалост може и да е вярно! Та като си зачекнал темата Русия, да те питам, Бай Дън беше рекъл преди близо 2 години, че рублата щяла да стане 200 за долар, що така не става, чудна работа!?!
  • 0
    13
    до 12
    Любимия показател на рушлямистанските тролове е ППС! В момента когато руснакът трябва да си купи стока произведена извън Русия се сблъсква с реалността относно ППС :) А Русия не произвежда кой знае какво. Откъм потребителски стоки се изчерпват с хляб, месо, яйца, мляко, бензин, нафта и подобни неща. Обаче много ясно става реалната покупателна способност като отиде да си купи BMW, VW, Sony, Samsung, Jack Daniels, Lavazza, BOSCH, Makita, LG и така до безкрайност...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари