Ева Шарлопова се запознала с годеника си във "Фейсбук"

0

Първородната дъщеря на хотелиера Стефан Шарлопов - Ева, ще се врече във вярност на приятеля си Стефан през май тази година извън София.

С бъдещия ѝ съпруг вече са записали час за венчавка в църква, научихме от 24 часа.

29-годишната Ева, която е изпълнителен директор на всички фирми, обединени в компанията на баща ѝ “Шарлопов груп” останала без дъх от изненадата, която ѝ устроил нейният приятел навръх Бъдни вечер.

Всички били на празничната трапеза, приготвена от съпругата на Шарлопов - Бояна. “Беше много весело - хапнахме, пихме вино, играхме с децата, едвам ги удържахме да не открият подаръците. И май не успяхме, защото по едно време малкият Илия ми каза: “Не знам дали Дядо Коледа е идвал, но видях подаръците долу в мазето...”, разказа Стефан Шарлопов.

В празничната суматоха около раздаването на подаръците, съпругата му Бояна настойчиво подканвала Ева да вземе една от топките, украсяващи елхата, надписана с името ѝ. “През ум не ми минаваше, че това е подарък за мен. Очаквах подарък, какъвто получават повечето хора - увит в хартия, с панделка. Подминавах, подминавах порцелановата топка и най-накрая я свалих от елхата”, разказа Ева. Бояна ѝ подсказала: “Ама тя се отваря!” Тогава младата жена отворила топката, а в нея - цветчета от малки розички и пръстен!

Всички се засмели радостно, но когато Стефан паднал на колене пред любимата си и я попитал пред цялата фамилия: “Ще се омъжиш ли за мен?”, баща ѝ щял да припадне. “Аз също! Сестрите ми се разплакаха в този трогателен момент, беше голям цирк!”, сподели Ева. Смело отговорила с “Да”, независимо че след няколко разочароващи връзки от години била твърда противничка на брака.

Но най-шашнат от всички бил баща ѝ, който така се развълнувал, че сърцето му запрескачало. “Чак когато видях Ева с пръстена в ръката, ми светна за какво става въпрос. А като зърнах и Стефан на колене, ми стана ясно, че работата е сериозна. Веднага си сипах едно уиски съдоразширяващо”, сподели бизнесменът.

“На Стефан трябва да му се признае куражът да направи тази сериозна стъпка пред очите на цялото семейство и най-вече на татко, който никак не е лесен, когато става дума за мен”, хвали годеника си Ева. Според нея любимият ѝ предложил брак по най-милия начин и разплакал и нея.

Бояна единствена била посветена в изненадата и чаровно се подсмихвала на реакциите на всички. Тя, както се разбрало после, избрала пръстена за Ева заедно със Стефан.

Ева и любимият ѝ са заедно от около година. “Имах угризения, че от 6-7 години Ева е силно подчинена на бизнеса. А това изисква усилия от сутрин до вечер, даже и нощите нямаш спокойствие. Все се питах дали това няма да попречи на личния ѝ живот”, тревожел се баща ѝ. Преди това имала гаджета, с които го запознавала, но той мълчаливо подминавал темата.

“Не виждах в тях Човека, който ми се щеше да е до нея”, откровен бе Шарлопов. Вярвал обаче, че когато му дойде времето Господ ще ѝ прати партньор.

И той го пратил. Преди 7-8 месеца Ева го запознала с новия си приятел, който се оказал и адаш. Самата тя разказва, че се запознали във Фейсбук, почти като тийнейджърите. “Беше странно, никога не съм вярвала, че от запознанство във Фейсбук може да излезе нещо”, учудва се и самата Ева. Започнали да си пишат. После се срещнали. И така...

Оказало се, че не са единствената Фейсбук двойка. Две от приятелките на Ева намерили своите половинки в мрежата. На едната предстои сватба, другата вече е чула Менделсдон и чака дете, разказа тя. Младият мъж, с който след броени месеци ще свърже живота си, е почти на нейните години и е служител на български мобилен оператор. “Много готин, добродушен, мило човече. Готов е да помогне на всеки. И ми е страшна тръпка Но ако преди година ми бяха казали, че ще шия булчинска рокля и ще получа венчален пръстен, щях да се изсмея”, сподели Ева. Стефан е човек, който абсолютно всички - и приятелите им, и семейството ѝ, харесват, а това е голяма рядкост, радва се тя.

“Не съм го питал какво точно работи и срещу колко. Мене ме интересува отговорен човек ли е и има ли отношение към дъщеря ми, а не към фамилията и към мен. Защото това са две различни неща. Стефан ми показа, че е интелигентен човек. Добро момче е и е работяга. Не е “златотърсач”, нито е меркантилен, уважава дъщеря ми, цени качествата ѝ и със сигурност не е с нея, защото ми е дъщеря или защото работи в моята компания”, гордее се Шарлопов.

Двамата млади живеят в апартамент в Бояна, имат собствен бюджет и по всичко личи, че се чувстват добре и щастливи един с друг.

И аз като Ева бях противник на брака, пък после три пъти се жених за Бояна, хем даже имахме и две деца”, с умиление коментира годежа на дъщеря си бизнесменът. За него подписът в гражданското няма особено значение. “Важното е да са щастливи, да им се народят дечица! И всеки от тях да стои зад гърба на другия. Защото има една приказка - с майка и баща - до море, с либе - през море.”

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари