Ето кой кара най-скъпите коли в България

5

Уникално черно Ламборгини Авентадор на стойност 450 хиляди евро паркира редовно пред столичния хотел "Маринела", известен още като Японския. Който има търпение да изчака и да види кой е собственикът, установява, че в него се качва средно висок мъж, облечен в изискан скъп костюм. Той се придвижва, заобиколен поне от петима охранители. Всичките момчета са яки, еднакво високи, със сходно телосложение и в черни дрехи.

Собственикът на впечатляващата кола е един от най-известните в публичното пространство мъже. Казва се Ваньо Алексиев и е собственик на голяма транспортна компания и на най-голямата спедиторска фирма в България, пише столичен всекидневник.

Освен топ модела на Ламборгини той притежава още 2 уникални автомобила "Ролс-Ройс". Ламборгинито му често се ескортирало от черно БМВ Х5, също пълно с охранители.

Притежаваният от Алексиев Rolls Royce Drophead е 4-местен и според познавачи струва над 1 милион лева.

Невероятната кола била купена преди 3 години, но според близки на бизнесмена била предложена да бъде продадена преди време в столична автокъща. Говори се, че тъкмо чрез нея Алексиев се договаря за по-ниски цени при доставката на автобуси, камиони и всякакъв вид транспортна техника с големите производители и автотърговци.

Вторият му Ролс Ройс е топ моделът на британския концерн Phantom. Лимузината е сива и е с регистрационен номер за 15 бона с много нули и една единица. Същият тип автомобил ползват членовете на английското кралско семейство.

Според хора от индустриалните среди бизнесменът е сред най-проспериращите у нас в момента, макар да не излиза често на светло.

Любопитна подробност от биографията му е, че баровецът е роден в столицата на Уругвай Монтевидео, където по времето на соца родителите му са били дипломати.

Един от най-богатите българи живеел в луксозно имение в Драгалевци на стойност над 5 милиона лева, пазено от огромни кучета, безброй камери и охранители.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари