Еминем забрани на кандидат за президент да използва музиката му

2
Рапърът е поискал от Вивек Рамасвами да спре да използва музиката му
Рапърът е поискал от Вивек Рамасвами да спре да използва музиката му Снимка: Twitter

Рапърът е поискал от Вивек Рамасвами да спре да използва музиката му

Рапърът Еминем е поискал от кандидатът за президент на Републиканската партия Вивек Рамасвами да спре да използва музиката му, съобщава "Дейли Мейл".

В писмо представител на издателя на рапъра е съобщил на адвоката на кандидата за президент, че Еминем, чието истинско име е в Писмото, датирано от 23 август, стана публично достояние седмици след като 38-годишният Рамасвами, финансов инвеститор и новак в политиката, направи импровизирано изпълнение на Lose Yourself на Еминем на панаира в щата Айова, с което смути много републиканци, но си осигури известност в интернет.

Рамасвами привлече вниманието и миналата сряда по време на първия републикански дебат в Уисконсин. Неговото гневно и нагло представяне, включващо сблъсъци с други кандидати и твърдението, че "програмата за климатичните промени е измама", беше отразено в медиите.

Широко беше отразена любовта на Рамасвами към рапа и по-специално към Еминем. Когато е бил студент в Харвард, бъдещият предприемач в областта на биотехнологиите е рапирал под името "Da Vek". Той също така казва пред "Crimson", вестникът на кампуса на Харвард, че "Lose Yourself" на Еминем е негова лична тема.

"Смятам себе си за опърничав човек", каза тогава Рамасуами. "Обичам да споря."

В писмото си до кампанията на Рамасвами Broadcast Music, Inc (BMI) заяви, че "ще счита всяко изпълнение на произведения на Еминем от кампанията на Vivek 2024 от тази дата нататък за съществено нарушение на споразумението, за което BMI си запазва всички права и средства за защита".

В изявление за "Дейли Мейл" говорителят на Рамасвами се позовава на друга песен на Еминем: "Вивек просто се качи на сцената и се развихри. За съжаление на американския народ ще трябва да оставим рапирането на The Real Slim Shady".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари