Емилия е с травми на ребрата и ръката

0
Звездата на „Пайнер“ и приятелят й са отивали на абитуриентския бал на нейния племенник
Звездата на „Пайнер“ и приятелят й са отивали на абитуриентския бал на нейния племенник

Точно в момента, в който сякаш облаците в живота на поп-фолк певицата Емилия се разсеяха и тя изглеждаше супер щастлива с новата си любов, съдбата й прати тежко изпитание.

Вчера в късния следобед тя катастрофира, пътувайки с годеника си Жорж Башур. Автомобилът е шофирал 19-годишният син на Башур, който е карал с много висока скорост. По информация на МВР инцидентът е станал на 37-ия км на магистрала „Тракия”, посока Пловдив. Момчето е навлязло с висока скорост от суха на мокра настилка и се е получил аквапланинг.

Тримата са настанени в болница „Света Анна”. Най-тежко е пострадал водачът на автомобила. Той е в реанимация в изключително тежко състояние с черепно-мозъчна травма, гръдно-коремна травма и опасност за живота.От болницата уточниха, че Емилия е с травми на ребрата и ръката, предава Хот Арена.

Жорж Башур също е с травми в ребрата и по врата. Няма пряка опасност за живота на двамата. Звездата на „Пайнер“ и бизнесменът са отивали на абитуриентския бал на нейния племенник.

Тримата са пътували от провинцията към София. Очаквайте подробности след 10 часа, когато специалисти от болница "Света Анна“ ще дадат актуална информация за състоянието на пострадалите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари