Александър Сано: Сине мой, гордея се с теб и те обичам!

34

Актьорът Александър Сано показа новата ръка на доведения си син Иво след катастрофата миналата година

Младежът пострада тежко в Холандия, където учи, като е заспал зад волана, докато шофира. Впоследствие загуби лявата си ръка. Сега Иво вече има бионична ръка, която може да бъде командвана от импулсите на мускулите и да върши всичко, като дори може да върне до 80-90% от функционалността на истинската ръка.

"Този пост го посвещавам на всички деца, които преминават през сериозни предизвикателства и които въпреки това запазват духа и позитивизма в себе си. За тези деца, които със собствената си светлина не дават на родителите си да паднат в тъмнина. Сине мой, гордея се с теб и те обичам! Благодаря ти, че съществуваш! Бог да благослови децата ни", пише Александър Сано в профила си във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Ташо
    А за тези които не разполагат с толкова пари ,те да умират ли...
  • 8
    2
    Нина
    Уникален баща! Господ да пази теб и семейството ти! Бъди жив и здрав!!!
  • 29
    1
    Ваня
    Браво! Добьр татко. Бог да пази такива семейства.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари