Жорж Башур: Феди седи пред мен като картина, с която не се разделям

0
Любов и смърт... и след смъртта... любов
Любов и смърт... и след смъртта... любов

"Ако имах избор - винаги щях да мълча. Имаше много спекулации с една наша трагедия. Бяхме много щастливи, ние и сега сме много щастливи, защото сме влюбени. Защото любовта е истинска, но трагедията беше по-силна от нас.", заяви Жорж Башур, предава NOVA.

"24 май трябваше да бъде един уникален ден. Той така и започна - отидохме обядвахме, беше свързан с моя племенник, който тогава имаше бал. С моето семейство бяхме направили една страхотна организация. Феди се беше прибрал от Щатите, прекарвахме време постоянно заедно. Доста се сближихме. Държа да отбележа, че това, което се изписа, че е карал със зверска скорост или висока скорост - не е вярно. Той караше със 110/120 км/ч.. Просто се случи за един миг, влязохме в аквапланинг, оттам поднесе колата", коментира Емилия.

"Изгуби се контрол, може би липсата му на опит, може би съдбата реши да стане точно така. Ние си го обясняваме като лош ден. В колата се смеехме, шегувахме, изведнъж чух сина ми в паниката крещи "Леле" и колата да се поднася. След удара в мантинелата, колата започна да се върти във въздуха", добави Башур.

"Ние нищо не помним. Аз когато се свестих, тях ги нямаше, а аз бях в колата. Държа да подчертая, че те бяха с колан. Започнах да крещя неговото име и видях, че той е добре, но Феди още тогава не беше добре", каза Емилия.

"От този ден помня само, че за пръв път се чувствам абсолютно безсилен да направя каквото и да било за най-скъпото си същество. Винаги ще помня този ден с много мъка и никога няма да го забравя. Седи пред мен като картина, с която не се разделям. Още не съм осъзнал какво се случи и отказвам да приема това, което се случи. Знам много добре, че това е грях, но липсата на най-скъпото ти същество е много тежка. Знам, че е на по-доброто място. Това е неговата съдба, обаче сърцето и душата ми още отказват да го приемат", категоричен бе Башур.

"Първата новина, която лекарите ни казаха, докато още бях на носилката, беше, че Феди е много тежък случай. Тогава изкрещях "Не ти вярвам" и те ми се разсърдиха. Лекарите направиха всичко възможно, за да го спасят, но това е неговата съдба и нашата", допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари